🛒Fri frakt över 415kr🌎 (Få resultat eller få pengarna tillbaka!)

Fraktpolicy

Vi arbetar med stora internationella fraktföretag som FedEx, SF Express, DHL, UPS och EMS som arbetar med lokala kurirer - så att vi kan leverera direkt till din dörr och är stolta över att erbjuda en fast fraktavgift.

Vår leverans tar 5-14 dagar; beställ och ge spårningsnumret inom 24 timmar, det är fraktföretaget och regeringen som bestämmer när du ska leverera din beställning.

Du debiteras när din beställning och alla betalningar är föremål för granskning och godkännande före avsändning och kan ta flera dagar att bearbeta. För att förhindra kreditkortsbedrägerier kan beställningar med felaktig faktureringsinformation eller som kräver ytterligare verifiering försenas och/eller annulleras.

 

Leveransprocess

 

Vi börjar behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar efter att du har lagt din beställning (inklusive adressändringar). Vi skickar endast till den adress du angav när du gjorde din beställning. Du debiteras endast för de varor som skickas, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.

När din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post.

Vi skickar endast på arbetsdagar och inte på lördagar eller allmänna helgdagar.

Vi behöver i genomsnitt 1-2 arbetsdagar för att leverera din beställning. Vissa varor kan ta längre tid, särskilt kring helgdagar (upp till 10 dagar), eller om din beställning innehåller populära varor där det finns problem med lagertillgängligheten. Beställningarna skickas så snart vi har bekräftat att varorna finns tillgängliga.

För beställningar med flera artiklar kan produkterna skickas separat och anlända på olika datum på grund av att produktionspartnerna finns på olika platser.

 

Leveranser

När din beställning har skickats är den beräknade leveranstiden mellan 7 och 21 arbetsdagar, beroende på land eller region. Specifika leveransdatum varken anges eller garanteras.

För din information erbjuder vi följande beräknade leveranstider:

Tyskland: 5-14+ dagar

*Observera: De dagar som anges ovan är endast uppskattningar för affärs-/arbetsdagar. Även om vi gör allt vi kan för att se till att din beställning levereras i tid, kan vi inte hållas ansvariga för omständigheter utanför vår kontroll, t.ex. nödvändiga post- eller tullklareringsförfaranden, allmänna helgdagar, dåligt väder, arbetskonflikter, protester etc., och dessa avbrott kan leda till förseningar utöver våra ursprungliga leveransberäkningar.

Tullar, skatter och andra avgifter:

Internationella försändelser kan vara föremål för importskatter, tullar och/eller tullklareringsavgifter som tas ut när försändelsen når mottagarens land. Dessa avgifter är helt och hållet mottagarens ansvar. Vi har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutse vad de kan komma att bli. Om en försändelse nekas och returneras är du ansvarig för alla importskatter och returfraktkostnader som uppstår.

Tullbestämmelser varierar kraftigt från land till land. Om du har några frågor rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information.

Förlorade/stulna/skadade paket:

Vi ansvarar inte för förlorade, stulna eller skadade paket. Om din spårning visar att ditt paket har levererats till din adress och du inte har tagit emot det, vänligen rapportera detta och/eller lämna in ett krav till ditt respektive fraktföretag.

Obs: Vi använder tidsstämpelinformationen från spårningslänken och transportörens leveransbekräftelse när vi verifierar skador eller returförfrågningar, och vi kanske inte kan uppfylla ditt krav om det inte rapporteras.

Friskrivningsklausul för felaktig adress:

Det är köparens ansvar att se till att den angivna leveransadressen är korrekt innan beställningen görs. Vi kommer att börja behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar i en beställning efter att den har lagts. Om beställningen redan har behandlats av vår leveransavdelning kommer vi inte att kunna hämta den för att göra en adressändring.

Återkoppling

Vi vill gärna höra din feedback, dina frågor eller funderingar. Du är välkommen att mejla oss på service@rabbimaicy.com för att berätta hur det går för oss. Vi tar din feedback på största allvar och är alltid ute efter att förbättra oss.