fraktpolicy


Vi arbetar med stora internationella fraktföretag som FedEx, SF Express, DHL, UPS och EMS som arbetar med lokala kurirer för att göra det möjligt för oss att leverera direkt till din dörr och vi är stolta över att kunna erbjuda fasta fraktpriser.
Vår leverans tar 5-14 dagar; Beställ och ange spårningsnumret inom 24 timmar, det är fraktbolaget och regeringen som bestämmer när din beställning ska levereras.
Du kommer att debiteras när din beställning görs och alla betalningar är föremål för verifiering och godkännande före leverans och kan ta flera dagar att behandla. För att förhindra kreditkortsbedrägerier kan beställningar med felaktig faktureringsinformation eller som kräver ytterligare verifiering försenas och/eller annulleras.

fraktprocessen
Vi kommer att börja behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar (inklusive adressändringar) efter att du har gjort din beställning. Vi levererar endast till den adress du angav vid beställning. Du kommer endast att faktureras för varor som skickas, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.
Så snart din beställning har skickats får du en leveransbekräftelse via e-post.
Vi skickar endast på vardagar och inte på lördagar eller allmänna helgdagar.
Vi behöver i genomsnitt 1-2 arbetsdagar för att behandla din beställning. Vissa varor kan ta längre tid, särskilt kring helgdagar (upp till 10 dagar) eller när din beställning innehåller populära varor som har problem med lagertillgänglighet. Beställningar kommer att skickas när varans tillgänglighet har bekräftats.
Vid beställning av flera varor kan det hända att produkterna skickas separat och anländer på olika datum på grund av produktionspartnernas olika platser.

leveranser
När din beställning har skickats är den beräknade leveranstiden mellan 7 och 21 arbetsdagar beroende på land eller region. Specifika leveransdatum är varken specificerade eller garanterade.

För din information erbjuder vi följande beräknade leveranstider:

Tyskland: 5-14+ dagar
*Obs: Ovanstående antal dagar är endast en uppskattning av arbetsdagar/arbetsdagar. Även om vi gör allt vi kan för att din beställning ska komma fram i tid, kan vi inte hållas ansvariga för omständigheter utanför vår kontroll, såsom: a. Nödvändiga post- eller tullklareringsformaliteter, helgdagar, dåligt väder, arbetskonflikter, protester etc., vilka ingripande faktorer kan orsaka förseningar som överstiger vår ursprungliga leveransberäkning.
Tullar, skatter och andra avgifter:
Internationella försändelser kan vara föremål för importskatter, tullar och/eller tullavgifter, som tas ut när försändelsen anländer till mottagarens land. Dessa avgifter är helt och hållet mottagarens ansvar. Vi har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutse dem. Om försändelsen nekas och returneras är du ansvarig för alla tillämpliga importskatter och returfraktkostnader.
Tullbestämmelserna varierar mycket från land till land. Om du har några frågor rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information.
Förlorade/stulna/skadade paket:
Vi ansvarar inte för förlorade, stulna eller skadade paket. Om spårningen visar att paketet har levererats till din adress men du ännu inte har fått paketet, vänligen rapportera och/eller klaga till den relevanta transportören.
Obs: Vi använder tidsstämpelinformationen från spårningslänken och transportörens leveransbekräftelse när vi kontrollerar skada eller returförfrågningar och vi kanske inte kan uppfylla ditt krav om det inte rapporteras.

Fel adressfriskrivning:
Det är köparens ansvar att säkerställa att den angivna leveransadressen är korrekt innan beställning görs. Vi börjar behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra ändringar i en beställning när den väl har lagts. Om beställningen redan har behandlats av vår fraktavdelning kommer vi inte att kunna hämta den för att göra en adressändring.
Returnera meddelande
Vi vill gärna höra din feedback, frågor eller funderingar. Tveka inte att maila oss på service@rabbimaicy.com för att berätta hur vi gör. Vi tar din feedback på största allvar och strävar alltid efter att förbättra oss.

Kontaktformulär